Talent Movement
OUD & NIEUW 2020
Winter VakantieprogrammaDoor groot succes pakken wij door met de 3e editie van Talent Movement!

Deze editie baseren we op de OUD & NIEUW viering van 2020, met hier omheen een compleet wintervakantie programma. Je bent vanaf 23 december tot en met 3 januari weer welkom in de Kazerne in Reigersbos. Met als hoogte punt een oudejaarsviering voor de jeugd van 8 tot 18 jaar op 31 december 2020! Met Glow In The Dark thema en een dans van Last Minute Crew. Check snel het programma!

Aanmelden kan voor het volgende: dans, film- en muziekactiviteiten, een grote schaatsbaan in de gymzaal, een rollerbaan op de buitenplaats, een mobiele (opname)studio/ gameroom in KARLos en een gloednieuwe editingroom waar een oudejaarsjournaal zal worden opgenomen.

Alle activiteiten zijn GRATIS, aanmelding is wel verplicht via deze website of whatsapp 06-42874122. Bij aanmelding ontvang je consumptiebonnen voor eten en drinken op 31 december 2020.

Check de Livestream via Facebook

ttps://www.facebook.com/TalentMovementLive

 

 

MIDWINTER MOKUM

Vanuit de gemeente Amsterdam zal er voor de jeugd een winterprogramma vol activiteiten worden aangeboden onder het concept MIDWINTER MOKUM. Met dank aan Swazoom wordt er onder dit programma 2 weken lang een (indoor)schaatsbaan aangeboden in de Kazerne in Reigersbos!

Van 23 december 2020 tot en met 3 januari 2021 kan iedereen tot 18 jaar gratis komen schaatsen in de enige (indoor)schaatsbaan van Zuidoost!

De schaatsbaan is dagelijks geopend van: 

12.00u – 14.00u (voor de leeftijden 4 t/m 8 jaar)

14.00u – 17.00u (voor de leeftijden 8 t/m 12 jaar)

Aanmelding is verplicht, hier kun je een tijdsblok kiezen!

Vol=vol

Ouders hebben geen toegang tot de schaatsbaan! Vrijwillige hulp is aanwezig, maar is ook zeker welkom. Wil je hiervoor aanmelden, bel of stuur een whatsapp bericht: 

06-42874122

INSTRUCTIES! 

  1. Meld je aan!
  2. Check je mail voor bevestiging!
  3. Lees de instructies goed, voor dat je komt!

Oudejaarsdag Programma

GGD en RIVM richtlijnen

Om besmetting van het Coronavirus te voorkomen wordt op 23 december 2020 t/m 3 januari 2021 het advies en de richtlijnen van het RIVM en de GGD nageleefd!

Bij klachten vragen we om alsjeblieft thuis te blijven. Ook wordt tijdens de activiteiten en workshops gewezen op de anderhalve afstandsmaatregel en het beperken van sociaal contact in grote groepen en op korte afstand.

Wij zorgen voor verschillende plekken, waar jij je handen kunt desinfecteren. De organisatie en het personeel houdt zich ook aan het advies en de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Er geldt een mondkapjesplicht voor iedereen vanaf 13 jaar!

Tijdens de activiteiten wordt er beeldmateriaal opgenomen voor promotiedoeleinden. Voor vragen hierover neem contact op met:

info@eddabusiness.com